KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Laureaci konkursu "Cztery kultury-jedna Łódź. Murale, graficzna historia miasta"

Jury międzyszkolnego konkursu „Cztery kultury – jedna Łódź. Murale, graficzna historia miasta” dokonała oceny nadesłanych prezentacji. Na konkurs wpłynęło 21 prezentacji. Z ogromną przyjemnością informujemy, że laureatami konkursu zajmującymi I miejsce są rodzeństwo: Kinga i Igor Gawrońscy SP 40 z wynikiem 108/110 pkt. Gratulujemy uczniom wyobraźni i kreatywności i dziękujemy rodzicom, którzy w trudnym czasie pandemii pomogli swoim dzieciom w wycieczce po Łodzi. Pani Małgorzacie Wójcik - wychowawczyni -dziękujemy za odzew i wspieranie młodzieży w ich działaniach.

W zwycięskiej prezentacji, Łódź odsłoniła przed Nami swoje kolejne ciekawe oblicze.

Prezentacja -Murale, graficzna historia miasta